Om os

Vort firma:

Henrik Padkjær A/S er i dag 3. generation af murerfirmaet Padkjær, som siden midten af 50erne uafbrudt har været en betydende aktør på byggeområdet i Bjerringbro og omegn.

Firmaet blev etableret af Henriks farfar, Volmer Padkjær, videreført af Henriks far, Ivan Padkjær, og siden 1993 har Henrik været leder og 100% ejer af virksomheden.

Henrik Padkjær A/S er således den ældste murerforretning i Bjerringbro.

Kapacitet:

Henrik Padkjær A/S tilbyder omhyggelig og kvalitetsbevidst udførelse af større og mindre opgaver. Henrik Padkjær er udlært murer,  bygningskonstruktør og autoriseret kloakmester.

Firmaet har de senere år bestræbt sig på at blive stort set selvforsynende med maskiner og udstyr til selv store byggeopgaver. Vi har bl.a. to lastbiler med kran, Manitou med 13 m teleskoplift, Manitou med 7 m teleskoplift, stilladser, lovpligtige skurvogne samt 9 mandskabs varebiler. Sammen med en omhyggelig planlægning og styring har vi således kapacitet og erfaring til at påtage os store byggeprojekter.

Opgaver:

Vi lægger en stor ære i at levere håndværksmæssigt kvalitetsbyggeri uanset opgavens størrelse. For at sikre kunden det bedst mulige resultat tilbyder vi desuden at foretage en teknisk vurdering af projektet samt give uforbindende rådgivning og tilbud.